Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

εκτός από χορευτές, είμαστε ΚΑΙ εκδρομείς

Εκτός των μελών του χορευτικού μας, στην αποστολή στην Καρδίτσα, για συμμετοχή στα "Καραισκάκεια", συνόδευαν και άλλα τριάντα μέλή του Συλλόγου μας.
Το αποτέλεσμα ήταν να οργανωθεί μια πολύ κεφάτη εκδρομή, με σταθμούς, τη λίμνη Πλαστήρα, την Καλαμπάκα τα Μετέωρα, και στο Μέτσοβο.

στο "πήγαινε"

στη λίμνη Πλαστήραο Θοδωρής και η Βάσωη Κατερίνα και η ΜαριγώΚΑΛΑΜΠΑΚΑστα Μετέωρα
στα μοναστήρια των Μετεώρων, όλοι ακολούθησαν τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες
πρώτη η Ελένηη Ντόρα, η Χρυσάνθη, η Αλίκη, η Δέσποινα, η Βάσωη Πόπη, ανάμεσα στον Νίκο και τον Κώστα, που ΔΕΝ ακολούθησαν ακριβώς την ζητούμενη ενδυματολογίαο Κώσταςο Νίκος στο βάθος και ο Θοδωρής σε πρώτο πλάνο, απρεπείς ενδυματολογικά επίσης

η Ζωή και το άγαλμα, στον τελευταίο μας σταθμό, στο Μέτσοβο

Τιμητική συμμετοχή του Χορευτικού μας στα "Καραισκάκεια 2010"

Τιμητική πρόσκληση του Χορευτικού μας τμήματος, στις εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας προς τιμή του ήρωα Γεώργιου Καραϊσκάκη.
Το χορευτικό μας τμήμα, τιμητικά άνοιξε τις φετινές εκδηλώσεις χορεύοντας πρώτο.
Συμμετείχαν μαζί μας προσκαλεσμένα χορευτικά από την Τουρκία, την Σλοβενία, την Βουλγαρία, την Πολωνία, τη Κροατία, τη Ρουμανίας, τη Σερβία και φυσικά από το νομό Καρδίτσας.

τ' άρματα
Γιώργος Κομζιάς
οι χορευτές

ο χορός

Φθινόπωρο 2010

Με αρκετή καθυστέρηση, επικοινωνούμε πάλι μαζί σας.
Σας χρωστούσαμε φωτογραφίες και video από τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις.
Σήμερα σε τρεις αναρτήσεις σας, φέρνουμε τις φωτογραφίες από κάποιες εκδηλώσεις του καλοκαιριού 2010, ξεκινώντας από τις 22 Ιουνίου, από τα "Ριζικάρια" του Αγιάννη του Ριγανά
Θα ακολουθήσουν και τα video, από τις εκδηλώσεις, της Χορωδίας μας, του Χορευτικού μας και των θεατρικών μας παραστάσεων, που όμως για τεχνικούς λόγους, δεν είναι ακόμα έτοιμα.

22 Ιουνίου Ριζικάρια"

η φωτιά ανάβει
πάμε παιδιά - δυνατά
ο Πάνος
η Κική
ο χορός "άναψε"