Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Βάσω Κατράκη




Οπτικοκουστικό υλικό από την εκπομπή της ΕΡΤ ''ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ"

Δραστηριότητες Φεβρουαρίου

Σάββατο 7 Φεβρουαρίυ 2009

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 7.౦౦ μ.μ. ο Σύλλογός μας μαζί με το Σύλλογο Λαογραφικού Μουσείου Γυναικών Αιτωλικού κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη πίττα στο Κέντρο ''ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ''. Μετά την κοπή θα ακολουθήσει γλέντι και χορός. Την εμφάνισή της στην εκδήλωση θα κάνει και η νεοσύστατη χορωδία μας, που θα τραγουδήσει τραγούδια σχετικά με την εκδήλωση. Τη χορωδία θα διευθύνει ο μαέστρος Δημήτρης Νικολάου.
Τιμή πρόσκλησης:15 ευρώ
με φαγητό.
Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο ''ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΡΒΕΛΗ'', η β΄ Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου μας θα ανεβάσει την παράσταση "ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ'' σε σκηνοθεσία του Χρήστου Λάτσινου.
Με την εκδήλωση αυτή ο Σύλλογος τιμά την επέτειο του Ντολμά και τη θυσία των Τριακοσίων και του Λιακατά, στις 28 Φεβρουαρίου του 1826.
Είσοδος 5 ευρώ
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τα εγγεγραμμένα μέλη, αλλά και όσους θέλουν να εγγραφούν μέλη, να παρευρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο χώρο του Συλλόγου (Παλαιό 2ο Δημ. Σχολ. - Πίσω από το Δημαρχείο) με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Εγγραφή νέων μελών
Απολογισμός απερχόμενου Δ. Σ.
Διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Το Δ.Σ.